Acasa Europa Circuit Praga - Orasul de aur
 Circuit Praga - Orasul de aur
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Circuit Praga - Orasul de aur

Bucuresti-Budapesta-Viena-Praga-Bratislava-Budapesta-Bucuresti

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
225 €

Ziua 1:
Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. Cazare in hotel 3*. Daca ora o permite, putem participa, optional, la o croaziera pe Dunare cu/fara cina festiva.

Ziua 2:
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Continuarea drumului spre Praga. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 3:
Mic dejun. Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din 1400, precum si: Piata Wenceslas, Muzeul National si Teatrul National, piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului.

Ziua 4:
Mic dejun. Plecare spre Budapesta cu un scurt popas la Bratislava unde vom vizita centrul istoric (Fantana Roland, Piata Principala, Palatul Mirbah, Podul Nou, Casa Mozart, Castelul din Bratislava)
Cazare la hotel 3* Budapesta.

Ziua 5:
Mic dejun
Plecare spre Bucuresti (ajuns aproximativ 21-22.00)

Companie: ADIOR PRODUCTION

ADIOR TOUR isi propune sa ofere servicii turistice si organizari de evenimente de calitate superioara pentru a imbunatati viata si experienta turistica a clientilor sai.

Vezi informatiile complete despre companie...