Acasa Africa

Porneste la aventura de la Oazele Saharei la Savana Sud-Africana

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere in Africa

Va pregatiti pentru luna de miere mult asteptata si pe lista voastra in principal se regasesc destinatii din Africa. Fiind, insa, un continent imens, probabil va este greu sa decideti exact locul in care va veti petrece vacanta.

Noi intelegem ca sarcina alegerii locatiei ideale este una dificila si dorim sa va sarim in ajutor cu unele idei, care speram noi, va vor facilita decizia.


In functie de ce aspecte alegeti luna de miere?

In principal veti lua aceasta decizie in functie de activitatile pe care doriti sa le aveti in luna de miere. Astfel puteti alege oricare dintre aceste destinatii Africa pentru o luna de miere petrecuta pe o plaja insorita, intrucat toate aceste tari au deschidere spre mare (iar Tenerife este o insula ce apartine de Spania, dar se afla mai aproape de Africa).

Daca este sa ne luam dupa alegerile cele mai dese, atunci putem spune ca cele mai multe cupluri aleg drept locatie pentru luna de miere Tunisia, Egipt, Kenya, Maroc si Tenerife.


O luna de miere in Maroc sau in Tunisia

Aceasta poate fi ocazia perfecta pentru a experimenta plimbarile pe camile in desert ori pentru a va delecta cu mancaruri traditionale dupa ce v-ati saturat de statul la soare pe plaja.

Aceleasi lucruri le puteti face si in Egipt, insa daca alegeti sa vizitati aceasta tara, in mod sigur, o sa vreti sa vizitati faimoasele piramide si Sfinxul. Totusi, trebuie sa stiti ca o luna de miere Egipt nu inseamna doar dune de nisip, camile si piramide. In ultimul timp, tot mai multe cupluri aleg sa isi petreaca o vacanta romantica in Egipt, datorita faptului ca acest loc are nenumarate oferte luxoase care adesea sunt incluse in pachete all inclusive sau chiar ultra all inclusive.

Tarile arabe din nordul Africii sunt faimoase pentru retetele traditionale cu ajutorul carora prepara mancarurile locale, cele mai des intalnite fiind couscous-ul (asemanator cu cuscus-ul preparat in Romania) si carnea de miel.


Luna de miere in Tenerife.

Aici veti putea petrece timpul inotand cu delfinii, va veti putea plimba pe plaja si relaxa in umbra palmierilor, ori veti putea savura o bautura pe terasele unor baruri de pe malul marii. Tenerife este locul ideal pentru a va odihni dupa oboseala acumulata cu pregatirile de nunta.


Luna de miere in Kenya.

Si la sfarsit sa vedem cateva lucruri oferite de tara animalelor salbatice exotice, Kenya. Daca sunteti dornici de a vizita diferite triburi si de a afla mai mult despre culturile lor, daca va doriti plimbari pe spatele unor elefanti si vreti un safari in care sa vedeti lei, girafe, gheparzi ori crocodili de Nil (din confortul si siguranta unui 4x4, bineinteles) atunci o luna de miere Kenya este alegerea potrivita pentru voi.

Pe langa faptul ca 10% din teritoriul Kenyei este constituit din parcuri si rezervatii nationale, “bijuteria Africii de est”, mai exact orasul Mombasa, va ofera unul dintre cele mai frumoase plaje si porturi din Africa.

De asemenea, daca pentru luna voastra de miere ati ales Kenya, trebuie sa stiti ca in lunile Ianuarie si Februarie este varf de sezon, climatul uscat si foarte calduros, din perioada aceasta, fiind considerat ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat.


In ceea ce priveste preturile pentru destinatii Africa, acestea sunt variate in functie de tara aleasa, de conditiile de cazare pentru care ati optat si de perioada in care doriti sa plecati in luna de miere.