Acasa Africa Maroc

Casablanca, Marrakech, Fez - destinatii ideale pentru luna de miere

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Maroc

 Daca ne gandim la Maroc, mai ales la o luna de miere in acest loc, atunci imediat ne fuge gandul la mare, desert, soare, culoare si agitatie. Ei bine, aceste lucruri nu sunt departe de adevar si suntem siguri ca orice vacanta in Maroc, indiferent de tipul ei, dar mai ales o luna de miere, va fi de neuitat.

 Sa vedem acum care sunt locatiile principale ce trebuie sa le aveti in calcul. Asadar, ca puncte de interes istoric si cultural trebuie sa mentionam faptul ca in acest stat veti avea o multime de palate, muzee, gradini, moschei si alte asemenea edificii de vizitat, care mai de care mai atragatoare, mai frumoase si mai primitoare:

 


Fez, capitala spirituala a Marocului; Casablanca, cel mai mare si cel mai celebru oras din aceasta tara; Rabat, capitala statului si Marrakech cu nenumaratele bazaruri sunt doar unele din orasele unde puteti vedea aceste lucruri plus multe alte cladiri istorice, unele chiar din vremea romanilor.

 


Sa nu uitam nici de plajele cu nisip fin pe care va veti putea rasfata mintea si trupul. Acestea pot fi gasite in statiuni precum Tanger, Agadir, Kabila, Marinashmir, Bouznika si multe altele.

 De asemenea, expeditii de tip safari (doar va veti afla in Africa), jocuri sportive de tipul golfului, plimbarile cu camila si alte activitati de acest fel va vor ajuta sa va umpleti timpul ce nu l-ati dedicat plajei.

 


Fie ca doriti sa vizitati o statiune de lux, fie ca doriti sa va intoarceti in natura sau sa descoperiti aceasta civilizatie si tot trecutul ei, in coloratul si insoritul Maroc veti petrece clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.