Ce poate fi mai romantic decat luna de miere in Orasul Iubirii?

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Paris

 Parlez-vous francais? Ei bine, indiferent daca raspunsul este afirmativ sau negativ, Parisul este destinatia suprema a vesnicilor indragostiti. Prin urmare este o alegere excelenta pentru a va petrece vacanta dedicata in intregime iubirii voastre: luna de miere.

 Acest oras, capabil de a reaprinde flacara iubirii in orice cuplu, va ofera o multime de locuri demne de vizitat si de pastrat in minte prin cateva fotografii splendide.


Ce puteti face in Paris?

Este de prisos sa mai mentionam incredibilul turn Eiffel, inalt de 324 de metri, care va asteapta cu o priveliste panoramica asupra capitalei si cu meniuri tipic frantuzesti la etajele 1 si 2.


Iubitorii de arta cu siguranta isi vor dori sa viziteze celebrul muzeu Louvre (unul dintre cele mai mari muzee din lume) unde vor putea admira creatiile celor mai faimosi artisti care au trait vreodata.

Tot iubitorii de arta, cultura si istorie vor aprecia Palatul Versailles, un castel regal care  contra unei sume modice de circa 20 de euro va asteapta sa admirati stilul maret al celor mai mari conducatori ai Frantei (Ludovic al XIV-lea, XV-lea si XVI-lea) care au avut acest palat drept resedinta.


Seara, romanticii se pot plimba pe celebra Champs-Elysees, se pot opri pentru un sarut sub Arcul de Triumf aflat in centrul pietei Charles de Gaulle, ori pot organiza un rendez-vous la un spectacol marca Moulin Rouge.

Daca sunteti insa un cuplu care iubeste distractiile care aduc aminte de copilarie, optati pentru Disneyland Paris. Acesta se afla la circa 32 de km de centrul Parisului si dispune de doua parcuri tematice, sapte hoteluri si un imens centru comercial.

Dimineata relaxati-va la una dintre terasele bistrourilor parisiene, delectandu-va cu un croissant delicios, proaspat scos din cuptor si o cafea frantuzeasca aromata. Merveilleux!