Acasa Europa Franta

Vacanta perfecta in tara iubirii, Franta

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere Franta

Va pregatiti pentru luna de miere si sunteti dornici de a vizita minutata si totodata misterioasa Franta? Ei bine, suntem de acord cu voi, mai ales deoarece indiferent cand va sarbatoriti nunta sau in ce data a carei luni v-ati hotarati sa va organizati vacanta in doi, Franta va va astepta intotdeauna cu ceva inedit, ceva surprinzator. Totodata, cu siguranta deja v-ati convins ca indiferent cat de tare va doriti acest lucru, nu aveti cum sa strabateti intreaga tara intr-un timp atat de scurt. Asa ca noi am decis si de aceasta data sa va sarim in ajutor cu cateva idei care, speram, va vor scuti de grija deciziilor chinuitoare.


Iata cateva locuri nemaipomenite pentru a fi vizitate in luna de miere:

  • Mont Blanc, cunoscut de unii drept Le Dame blanche (doamna alba), este cel mai inalt munte din Alpi si se situeaza intre regiunea italiana Aosta si cea franceza Haute-Savoie. Este un loc perfect pentru drumetii montane, snowboarding si schiat.

  • Les Deux Alpes este o statiune de schi din Franta si cel mai mare ghetar pe care se poate schia din Europa. Datorita ghetarului este unul din putinele locuri unde se poate practica acest sport in orice perioada a anului.

  • Riviera Franceza sau Coasta de Azur este alcatuita din partea mediteraneana a Frantei, incluzand statul Monaco. Cu toate ca nu este despartita de nicio granita, se considera ca aceasta se intinde de la frontiera de est a Italiei pana in Saint-Tropez.

  • Palatul Garnier este o cladire de opera, avand o capacitate de aproape 2000 de persoane. Se afla in arondismentul al 9-lea din Paris pe Boulevard des Capucines. Asemenea muzeului Luvru, este un monument simbolic al Parisului.

  • Catacombele din Paris constituie un osuar subteran si contin ramasitele pamantesti a peste 6 milioane de persoane. Catacombele fac parte din cele 14 muzee care alcatuiesc Muzeele Pariziene.

  • Castelul de Chambord aflat in comuna Chambord a Frantei, este unul dintre edificiile reprezentative ale renascentismului arhitectural francez. Astazi, castelul gazduieste importante opere de arta ce provin din muzeul Luvru. De asemenea Castelul de Chambord este inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO.

  • Bazilica Sacre Coeur de Montmartre este o biserica romano-catolica dedicata sfantei inimi a lui Iisus, care in momentul ridicarii bisericii simboliza (si simbolizeaza pana in zilele noastre) iubirea si spiritul compatimator al Mantuitorului. Cei dornici de a vizita acest impresionant monument o pot face in fiecare zi intre orele 6:00 – 22:30.

Va dorim vacanta placuta si o luna de miere plina de dragoste si romantism!