Acasa Europa Grecia

Atena si Insulele Grecesti va asteapta sa le descoperiti

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere Grecia

 O tara care reuseste sa imbine perfect istoria cu distractia pana in zori si plajele insorite cu bucataria rafinata, Grecia este arhicunoscuta in Europa ca fiind destinatia ideala a celor dornici de experiente nemaintalnite.

 Peste 17 milioane de turisti viziteaza an de an atat tara propriu-zisa cat si insulele care o inconjoara. Este imposibil sa notam cele mai semnificative actractii turistice fara a lua in considerare dorintele fiecarui vizitator sau cuplu.

 In primul rand, daca sunteti dornici de a afla mai multe despre istoria Greciei, atat din punct de vedere politic cat si arhitectural, va recomandam sa vizitati capitala tarii, Atena.


 Orasul Atena este renumit pentru faptul ca este o combinatie de stiluri. Veti gasi aici cladiri minunate concepute in stilul marilor arhitecti ai Greciei Antice dar si altele caracterizate de neoclasicism. Sa nu uitam nici de Templul lui Zeus, a carui constructie a inceput in sec. 5 i.Hr. si care pastreaza cu succes amintirile acelor vremuri.

 O alta locatie demna de vizitat daca va aflati in capitala Greciei este citadela Acropolis, unde veti putea vizita ruinele celebrului Parthenon – construit in 438 i.Hr in cinstea zeitei care a dat numele orasului: Atena.


 Pe de alta parte, insulele Greciei, precum Santorini, dominate de cele doua culori reprezentate si pe steagul ale acestei tari: alb si albastru, le ofera iubitorilor de mare o priveliste de neuitat. Este imposibil sa nu va simtiti invaluiti intr-un aer romantic daca alegeti sa va petreceti luna de miere pe una dintre celebrele insule grecesti.

 Nu in ultimul rand, daca va doriti distractie care tine pana la rasarit, alegeti ca destinatie pentru luna de miere insula Mykonos. Petrecerea nu se opreste niciodata in acest loc vesnic tanar si dinamic unde buna dispozitie inceputa pe plaja se muta in cluburi pe timp de noapte.


 Marea Egee si Marea Mediterana va ofera posibilitati aproape nelimitate pentru a va petrece luna de miere in Creta, Rodos, Corfu si o multime de alte insule deosebit de frumoase