Acasa Asia Turcia

All Inclusive la Marea Mediterana, o luna de miere relaxanta

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Turcia

 Suntem perfect convinsi ca va doriti o luna de miere ca-n povesti, despre care sa va amintiti intotdeaua cu placere; va doriti o vacanta speciala, minunata, de neuitat - iar pentru a va ajuta sa va indepliniti acest vis vrem sa va reamintim ori sa va dezvaluim care sunt cele mai frumoase statiuni din Turcia.

 Pentru inceput trebuie sa mentionam faptul ca in orice coltisor al acestei tari ati alege sa mergeti veti gasi peisaje spectaculoase care va vor taia rasuflarea, cu atat mai mult pe litoralul turcesc unde combinatia dintre apa cristalina, plaja si soare va vor face sa va simtiti in al noualea cer.


 Kusadasi, o statiune bine dezvoltata din punct de vedere economic, cu o infatisare moderna dar si cu accente clasice are deschidere la Marea Egee. Aici puteti beneficia nu numai de plaja si mare ci si de restaurante fabuloase cu specific local si hoteluri atragatoare.

 Antalya, binecunoscuta Antalya. Ce mai poate fi spus? La fel ca in toate statiunile puteti vizita lacasuri de cult si monumente istorice specifice acestei civilizatii insa aici va veti bucura de apa Marii Mediteraneene in cea mai intinsa statiune de pe litoralul turcesc.


 Bodrum, un oras – port antic, perfect pentru posesorii de ambarcatiuni dar si pentru ceilalti. Veti putea vizita aici castele, mausolee ori muzee si veti putea face plimbari prelungite pe strazi scoase parca din povestile orientului.

 Side, Kemer si alte locatii pot fi si ele perfecte pentru luna voastra de miere. Litoralul acestei tari este definit de peisaje minunate, speciale; este caracterizat de multiculturalitate, culoare, pofta de viata. Indiferent de ce activitati preferati pentru vacanta sau pentru luna de miere, in Turcia le veti putea face pe toate.