Acasa Europa Romania

Oferte luna de miere in Romania

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

 Oferte Luna de Miere in Romania

Daca va pregatiti de luna de miere si nu doriti, ori nu aveti posibilitatea, sa parasiti granitele tarii noastre, nu va faceti griji. Din fericire Romania este o tara destul de versatila care le poate oferi cuplurilor o vacanta romantica desavarsita. Fie ca va doriti o luna de miere plina de aventura ori una in care sa va puteti odihni dupa oboseala acumulata pe durata organizarii nuntii, in Romania veti gasi locul perfect in care sa petreceti cateva zile ori saptamani in doi. In plus, aveti avantajul ca va puteti deplasa in confortul propriului autoturism si eliminati riscul de a nu putea comunica cu cei din jur datorita limbii.

Iata cateva locuri ideale pentru a fi vizitate in luna de miere:

Sinaia – Aflata in apropiere de orasul Brasov, aceasta statiune turistica le ofera impatimitilor de sporturi de iarna o multime de oportunitati de relaxare. Indiferent ca sunteti experti sau incepatori, la Sinaia veti gasi mai multe trasee de schi potrivite nivelului vostru de pregatire. In plus, micul oras detine o serie de monumente / cladiri de valoare istorico-culturala. Cele mai celebre astfel de edificii sunt Castelele Peles si Pelisor, ambele avand un stil arhitectural neo-renascentist, impresionant. Vizitand aceste castele veti putea de asemenea admira o bogata colectie de arta apartinand regelui Carol I si regina Elisabeta.

Mamaia – Statiunea preferata a majoritatii cuplurilor, Mamaia este vedeta litoralului romanesc. Petrecerile par aici interminabile iar zambetele si pofta de viata domina atmosfera. Celor care iubesc marea si distractia, cu siguranta le va fi pe plac o escapada in aceasta frumoasa statiune romaneasca.

Castelul Corvinilor – Este putin spus ca acest castel, care este de fapt o cetate, este un edificiu aparte. Construita intr-un stil gotic-renascentist, cetatea le ofera vizitatorilor o excursie inapoi in timp. Asadar, daca calatoriti prin Hunedoara va recomandam sa treceti neaparat pe itinerarul vostru macar un scurt tur al castelului.

Castelul Bran – Celebru pentru legendele ce-l au drept protagonist pe Vlad Dracul, castelul a devenit cunoscut in intreaga lume ca fiind resedinta vampirului suprem. Ei daca este asa sau nu... lasam la decizia voastra. Totusi, putem afirma cu maxima certitudine ca acest castel este unul dintre cele mai reprezentative monumente aflate pe teritoriul tarii noastre. Merita vizitat!

Va dorim o vacanta placuta umpluta de amintiri adunate pe meleaguri autohtone!