Arta, cultura si stil pentru o luna de miere de neegalat

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Milano

 Aflat in partea nordica a Italiei, mai exact in regiunea Lombardia, Milano este al doilea cel mai mare oras al tarii. Climatul este subtropical umed, vara temperaturile atingand cote de circa 32 de grade Celsius.

 Milano este cunoscut nu doar ca fiind capitala modei dar si ca orasul mama a unui important model de autoturism. Pe langa aceste aspecte, capitala Lombardiei se mandreste cu un bogat tezaur artistico-cultural, aici traind si lucrand, vreme de aproximativ 20 de ani, marele artist Leonardo Da Vinci – cunoscut in primul rand pentru pictura dar si pentru idei inovative in arhitectura, muzica, sculptura ori inginerie.

 Din punct de vedere turistic, orasul are numeroase atractii pentru a satisface curiozitatea ori setea de ceva nou a fiecarui vizitator.


 Catedrala Duomo, aflata pe piata Del Duomo este probabil cel mai important obiectiv turistic din Milano. Construita in stil gotic, catedrala isi asteapta vizitatorii zilnic intre orele 7:00-19:00, iar pretul unui bilet variaza intre 2 si 13 euro in functie de dorintele turistilor.


 Castelul Sforza sau Castello Sforzesco este una dintre cele mai mari fortarete din Europa. Astazi castelul, pe langa faptul ca este un important patrimoniu national, este alcatuit din diverse muzee cum ar fi Museo d'Arte Antica (prezinta creatii artistice de pe vremea principatului milanez) sau Museo di Storia Contemporanea (contine obiecte din istoria contemporana a orasului).

 Celor care iubesc shoppingul le recomandam sa viziteze Galleria Vittorio Emanuele II, cel mai vechi mall din lume. Constructia centrului comercial a fost finalizata in anul 1877 iar astazi le ofera camin celor mai luxoase cafenele si magazine (atat de haine cat si de bijuterii sau carti).


 Nu in ultimul rand, celor aflati in luna de miere le sugeram o plimbare pe-nserate la malul romanticului canal Naviglio Grande, unde indragostiti se pot opri pentru a savura o delicioasa si adevarata prajitura tiramisu.