Acasa Europa Germania

Distractie si obiective turistice minunate de vazut in Germania

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere Germania

Daca va planificati luna de miere si daca nu doriti sa plecati prea departe de Romania, Germania va confera toate actractiile pe care le-ati putea dori in aceasta vacanta romantica. Considerata una dintre cele mai bogate tari din punct de vedere cultural si istoric, Germania isi asteapta cu nerabdare turistii in orice anotimp. Iata cateva locuri pe care ar trebui sa le vizitati neaparat, in cazul in care decideti sa va petreceti luna de miere in Germania.


 

  • Zidul Berlinului se afla intre partea de Est si cea de Vest a capitalei Germaniei. Dupa indelungi constroverse, a fost distrus in anul 1990, reunind astfel capitala si tara insa urmele acestuia si unele puncte de trecere sunt pastrate si vizitate de milioane de turisti.

  • Gradina Zoologica din Berlin este una dintre cele mai bogate complexe de acest gen din lume continand aproape 1500 de specii distincte de animale si un numar total de peste 19.000 de vietati. De asemenea este considerata cea mai celebra gradina zoologica din intreaga lume.

  • Europa-Park este cel mai mare parc tematic din Germania si al doilea cel mai mare din Europa dupa Disneyland Paris. Parcul se afla in sud-vestul tarii si cuprinde 11 montagne russe-uri de dimensiuni cel putin impresionante.

  • Castelul Neuschwanstein se afla in tinutul Bavaria si se inalta asupra satului pitoresc Hohenschwangau. Edificiul a fost construit la cererea regelui Ludwig al II-lea din dorinta imparatului de a-i aduce un omagiu marelui compozitor Richard Wagner.

  • Phantasialand este un alt parc tematic, asemanator cu Europa-Park insa la o scara mai mica, aflat in orasul german Bruhl. Atractia majora a parcului este un montagne russe numit Colorado Adventure, inaugurat de regretatul cantaret Michael Jackson.

  • Therme Erding constituie cel mai mare complex de apa termala din Europa si este format din patru zone diferite pentru a satisface asteptarile fiecarui vizitator.

  • Carcera subterana Hamburg Dungeon – Similara carcerei London Dungeon, este o actractie turistica ce ofera vizitatorilor o patrundere interactiva in istoria intunecata al orasului Hamburg.


Luand in considerare toate aceste actractii pe care noi vi le-am propus, consideram ca este imposibil sa va plictisiti intr-o tara atat de versatila precum Germania. Alegeti-o cu incredere ca destinatie pentru luna voastra de miere si va veti distra pe cinste in timp ce va petreceti momentele romantice in doi.