Acasa Locatii exotice

Luna de miere in locatii exotice

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

La fel ca multi altii, cu siguranta te-ai intrebat si tu unde ar fi cel mai bine sa pleci in vacanta? Ce sa alegi? Oare o mare capitala a lumii? Un safari? O vacanta in propria tara? Ei bine, daca vrei sa ai parte de o vacanta cu adevarat de neuitat, o locatie exotica, inedita ar putea fi cea mai potrivita destinatie pentru tine.

Insa, daca nu stii exact catre ce parte a lumii sa iti indrepti atentia, noi te ajutam si iti oferim aici 5 idei de vacanta in 5 dintre cele mai frumoase locatii exotice.

Asadar, sunt mai mult decat demne de luat in considerare:

  1. Insula Bali, supranumita si insula zeilor, o locatie de o frumusete rapitoare, inconjurata de ape de un albatru cristalin ce te vor face sa te indragostesti pe loc de acest taram.
  2. Bora Bora, aici vei gasi nu numai un paradis exotic ci si un vulcan stins, recifuri de corali si statiuni de mare clasa, asa cum meriti.
  3. Ischia, o insula din Golful Napoli care are ape cunoscute pentru proprietatile lor benefice sanatatii. Te vor primi aici izvoare termale, servicii de calitate si aventura din belsug.
  4. Vieques, marginita de Marea Caraibelor, un loc cu influente latine, bine dezvoltat din punct de vedere economic si extrem de inzestrat de la natura.
  5. Key West, localizata in punctul cel mai sudic al Florida Key, este un loc unde sutele de specii de pesti exotici si vegetatia luxurianta te vor vraji instantaneu.

 Desigur, acestea nu sunt toate destinatiile exotice si ramane pe umerii vostrii sa cautati cel mai frumos loc din lume, insa un lucru este sigur: daca alegeti sa va petreceti luna de miere intr-o locatie exotica, cu certitudine veti umple un raft intreg de albume cu pozele din vacanta.