Acasa Asia Maldive

Paseste in paradis, petrece luna de miere in Oceanul Indian

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Maldive

 O tara insulara sau o bucatica rupta din paradis... nici voi nu veti mai sti exact unde sunteti daca alegeti sa plecati in luna de miere in Maldive, arhipelag pe care insusi Marco Polo l-a numit 'Floarea Oceanului Indian'.

 Va intrebati ce veti gasi acolo?

Incepand de la plaje unde nisipul alb pare un covor infinit la o apa a marii calda si cristalina ori palmieri parca scosi de pe carti postale ce va adapostesc de soarele mereu stralucitor.

 Climatul cald va ofera imprejurari propice pentru scufundari, diverse sporturi acvatice ori plimbari prelungite cu o barcuta traditionala.

 Daca doriti sa vizitati mai multe locuri de pe aceste insule incepeti cu urmatoarele:

Capitala Insulelor Maldive, Male. Teritoriul orasului fiind extrem de mic (1.8 km patrati) acesta poate fi strabatuta cu usurinta in cateva ore. Aici veti putea face cunostinta cu persoane locale care sunt mereu doritoare de a le impartasi turistilor cate ceva din cultura lor.

 Thilafushi este o insula artificiala afla in apropiere de capitala Maldivelor. Sunt extrem de multi turisti care viziteaza aceasta insula, totusi multi evita sa calatoreasca in Thilafushi datorita faptului ca aici se aduna deseurile insulelor inconjuratoare.

 Insula Hulhule este considerata practic un cartier malez. Este una dintre insulele preferate ale celor care pleaca in luna de miere datorita conditiilor foarte bune si a costului moderat.

 Baros - de departe cea mai luxoasa statiune, preferata de cei care isi doresc un rasfat sofisticat. In afara de serviciile imaculate pe care vi le ofera acest resort, veti avea ocazia sa locuiti pret de cateva zile sau saptamani intr-o mini vila acvatica similara cu cele din Bora Bora. Tot in Baros veti putea frecventa un Spa care va pune la dispozitie diverse pachete pentru cupluri (sedinte de masaj relaxant, yoga sau ayurveda).

 Ce altceva ar putea fi mai potrivit pentru a petrece cateva zile lenevind impreuna in paradis?... Sejur placut!