Acasa Africa Egipt

Descopera Taramul Faraonilor si legendele lui in luna de miere

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Egipt

 Soare, piramide, muzee, mumii, artefacte, modern si antic, toate acestea le veti gasi in minunatul Egipt, acolo unde poate cele mai frumoase povesti au avut loc, acolo unde Nefertiti si toti zeii mitologiei egiptene candva s-au preumblat pe malul Nilului.

 Primul si cel mai puternic argument ce vi-l aducem atunci cand va prezentam frumusetea unei vacante in Egipt este acela ca aici veti avea contact cu o lume mirifica, un spatiu in care timpul nu mai este linear ci neregulat ori circular si unde lumea straveche si cea moderna isi dau mana.


 Veti putea vizita aici faimoasele piramide construite in antichitate plus multimea de muzee unde artefactele gasite de arheologi sunt expuse. Daca aceste lucruri prezinta interes pentru voi, atunci cu siguranta v-am convins din acest punct de vedre.

 Apoi, sa vedem care sunt statiunile in care va puteti relaxa atunci cand doriti sa mergeti in Egipt in luna de miere.

 


Hurghada este aflata la aproximativ o ora de Cairo si este o statiune ce are locuri de cazare de la 2 si 3 stele pana la resorturi de lux. Shopping, scuba diving si multe alte activitati pot fi desfasurate aici.

 Sahl Hasheesh este o statiune noua, aflata in apropierea celei mentionate anterior.


 Soma Bay, Safaga, El-Gouna, Dahbab sunt si ele statiuni luxoase, resorturi opulente pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta de vis.

 Aproape de extremitatea sudica a Peninsulei Sinai se afla Sharm El Sheikh, una dintre cele mai iubite destinatii turistice din lumea araba unde veti fi inconjurati de hoteluri de lux, yachturi si privelisti minunate unde desertul intalneste Marea Rosie.

 In fiecare locsor din acest minunat taram veti avea parte, garantat, de peisaje minunate care incanta privirea si veti putea vizita multe obiective turistice, istorice si culturale care va vor ajuta sa va imbogatiti bagajul spiritual.