Acasa Africa Tunisia

Paseste pe plaje exotice si in locatii incarcate de istorie

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Tunisia

 Plimbari in desert pe camile, dupa-amiezi relaxante insotite de ceai si mici rasfaturi dulci cum ar fi prajitura Makroudh umpluta cu migdale, Tunisia este destinatia perfecta a cuplurilor in cautare de o vacanta invaluita intr-un aer misterios specific lumii arabe.


 In capitala tarii, Tunis va veti putea racori pe o plaja superba cu nisip auriu si mare albastra, veti putea face plimbari interminabile pe strazi inguste sau shopping in Medina.

Capitala nu este insa singura locatie celebra a Tunisiei. In apropiere de aceasta, mai exact la 15 km, se afla orasul Cartagina care a devenit una dintre destinatiile preferate ale celor care viziteaza Tunisia. Veti putea admira o priveliste superba asupra coastei Mediteraneene daca alegeti o plimbare intre ruinele cartaginiene.


In mod sigur ati auzit de faimosul El-Jem, un oras in regiunea Mahdia unde ramasitele amfiteatrului construit de romani pot fi vizitate de orice turist dornic de a patrunde intr-o lume magica.

Ruine antice se gasesc intr-o multime de locuri in Tunisia, iar un alt exemplu foarte bun ar fi Dougga, care la fel ca El-Jem sau Cartagina, este un loc aflat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Asadar, daca va doriti o vacanta condimentata de plimbari pe strazi romane, alegeti cu incredere ruinele Tunisiene.


Dar daca ceea ce aveti in gand este relaxare totala in detrimentul drumetiilor printre ruine, va recomandam sa alegeti ca destinatie pentru luna de miere insula Djerba unde pe langa faptul ca va veti putea delecta cu delicatese rafinate si veti putea lenevi ore in sir pe plaja insorita, veti avea ocazia de a vizita moscheile traditionale ori de a savura o cafea tunisiana adevarata intr-una dintre cafenelele ce asteapta turistii cu drag.