Acasa Australia

Australia

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere in Australia

Daca ati selectat destinatii din Australia pentru luna voastra de miere, sunt destul de multe lucruri de luat in considerare. In primul rand, sa nu uitam ca Australia nu e doar o tara, dar este in acelasi timp un intreg continent, prin urmare posibilitatile pe care vi le ofera sunt aproape interminabile.

Asadar, daca va atrage acest minunat continent, inainte de toate, trebuie sa va fixati o destinatie exacta. Ganditi-va ce activitati ati dori sa va fie oferite. Va atrage faimoasa opera din Sydney si v-ati dori sa o vizitati? O puteti face, dar atunci ar fi bine sa renuntati la ideea de a face drumetii in Parcul National din Kakadu, Teritoriul de Nord al Australiei, deoarece aceste doua tinuturi se afla extrem de departe unul de celalalt.

Top destinatii Australia, atat pentru cei care se pegatesc de o luna de miere, cat si pentru alti turisti includ:

  1. Parcul National Uluru-Kata Tijuta unde veti putea vizita faimoasa stanca „Uluru” (cunoscuta si sub denumirea de „Ayers Rock”) care se afla in partea de sud al Teritoriului de Nord si despre care se spune ca ar fi inconjurata de spiritele stramosilor aborigeni. Aveti grija, insa, sa nu incercati sa luati o bucata din stanca drept suvenir; se spune ca cei care fac acest lucru vor fi urmati de un blestem.

  2. Orasul Melbourne (Victoria) este al doilea cel mai mare oras din Australia si deseori este numit „capitala culturala al Australiei”. Acest oras este potrivit celor care isi doresc o luna de miere plina de cumparaturi si degustari ale celor mai deosebite delicii culinare, intrucat cuprinde o multime de restaurante de lux.

  3. Daca sunteti in cautare de cultura amestecata cu o viata de noapte dinamica, va propun sa vizitati orasul Sydney, respectiv portul Sydney despre care se spune ca ar fi cel mai frumos port din intreaga lume. Peisajul acestui oras va va lasa, fara indoiala muti de uimire.

  4. Pe de alta parte, daca va ganditi la un refugiu, cel mai bine ar fi sa alegeti o luna de miere in Tasmania. 37% din suprafata insulei este acoperita de parcuri nationale, astfel incat este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc o luna de miere Tasmania, plina de aventura. In ceea ce priveste rasfaturile culinare, aici veti putea degusta diverse produse lactate, locale si o multime de fructe de mare, preparate dupa retete proprii.

  5. Si la final, dar nu in ultimul rand, puteti alege o luna de miere in Noua Zeelanda. Acest tinut este compus din doua insule si va ofera diverse activitati pentru luna de miere, cum ar fi plimbari cu caiacul pe Oceanul Pacific, drumetii montane sau mini-excursii cu bicicleta in diferite locuri turistice. Ca majoritatea insulelor australiene, Noua Zeelanda dispune de o vegetatie extrem de variata si de o fauna bogata (incluzand animale pe care le veti gasi doar in acest loc), asa ca o luna de miere in Noua Zeelanda s-ar potrivi perfect unor persoane pasionate de natura.

Sunt extrem de multe destinatii in Australia care merita incercate si care cu siguranta s-ar potrivi multora dintre voi. Ar fi imposibil sa le insiram pe toate, insa eu va sugerez ca daca va doriti o luna de miere de poveste sa va documentati cu privire la acest tinut minunat si in mod sigur veti gasi o multime de locatii care va vor fi pe plac.