Acasa Europa Bulgaria

Oferte litoral Marea Neagra pentru luna de miere

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Bulgaria

 Cu siguranta ca atunci cand incepi sa iti planifici luna de miere primul tau gand este unde sa mergi. La munte, la mare, in locuri insorite sau mai racoroase, in tara sau in strainatate. Ei bine, daca balanta inclina spre soare, mare si bineinteles, undeva peste granite atunci trebuie sa iei in calcul si litoralul din vecini, cel bulgaresc.

 De ce Bulgaria? In primul rand pentru ca este aproape, poti merge cu masina sau cu autocarul, apoi pentru ca este o zona turistica recunoscuta pentru faptul ca serviciile  existente sunt de calitate si sa nu omitem ca preturile din ofertele agentiilor de turism sunt mai mult decat convenabile, in special din prisma raportului calitate-pret. In afara de aceste motive pentru a alege Bulgaria ca destinatia voastra de vacanta, este bine de stiut si faptul ca atractiile lor turistice sunt si ele la mare cautare. Asadar, sa vedem unde putem merge pentru a fructifica cat mai mult luna de miere pe meleaguri bulgaresti.


 Sunny Day, statiune aflata la aproximativ 60 km distanta de Vama Veche a fost premiata in trecut de mai marii turismului pentru calitatea serviciilor oferite. Peisajul nu se lasa nici el mai prejos.


 Albena, situata in Nord Estul Bulgariei si deservita de aeroportul Varna, aceasta statiune este relativ recent construita. Majoritatea hotelurilor sunt situate extrem de aproape de plaja existenta aici, lunga de 5 km si lata de 150 de m. Apa Marii Negre nu depaseste 1,60 m chiar daca inaintati 100-150 merti in larg.


 Nisipurile de Aur, statiune a carui nume provine dintr-o veche legenda bulgaresca conform careia un echipaj de pirati a ingropat aici o comoara  iar natura s-a razbunat pe ei transformand acel aur in niste nisipuri splendide.


 Alte atractii turistice din Bulgaria sunt: Castelul Balcic - fosta resedinta a reginei Maria; gradina botanica a acestui castel; diferite muzee, lacasuri de cult si sali de spectacole.

Daca doriti o vacanta de neuitat la preturi rezonabile, atunci Bulgaria trebuie sa fie destinatia voastra. Cu siguranta veti descoperi locuri si lucruri minunate.