Acasa Oferte Speciale

Reduceri si oferte promotionale pentru Luna de Miere

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Atunci cand achizitionezi un pachet pentru vacanta, este obisnuit ca agentiile de  turism sa iti faca fel si fel de oferte ori reduceri de pret. In cele ce urmeaza ne-am propus sa vedem cam care sunt reducerile cel mai des oferite de catre aceste agentii de turism.

Asadar, pentru inceput avem:

  • Extrasezon. In aceste perioade, cand nu sunt atat de aglomerate statiunile de munte sau mare, probabil si din pricina faptului ca vremea este instabila, dar mai ales pentru ca majoritatea persoanelor nu dispun de concediu in aceste perioade, operatorii turistici ofera reduceri considerabile pentru doritori. Aceste reduceri pornesc de undeva de la 10% si pot ajunge si pana la 50% din valoarea normala a unui pachet de vacanta.
  • Early booking. Ca peste tot, o rezervare facuta din timp poate fi salvatoare. In primul rand veti avea locul asigurat, iar in al doilea rand, agentia de turism va poate oferi reduceri considerabile pentru acest lucru.
  • Pachetele Family: se ofera familiilor cu mai multi copi tarife speciale, in principal pentru zboruri, astfel incat copii pana in 12 ani nu platesc bilet, copii peste aceasta varsta platesc doar 50% iar sotia are 15% reducere la biletul de avion.
  • Vacante achizitionate la targuri de turism. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine, mai avantajoase.
  • Perioada mai lunga, vacanta mai convenabila. Pot exista diferente considerabile intre pretul cazarii daca vreti sa stati 3 zile ori daca vreti sa stati 6, 7 zile. In ultima situatie, este foarte probabil sa primiti reduceri la tariful de cazare.

 Insa, sa nu uitam, acestea nu sunt singurele reduceri pe care agentiile de turism le aplica, asadar va trebui sa discutati pe larg cu operatorul de turism cu care doriti sa lucrati, pentru a vedea care sunt super-ofertele lor cu super-reduceri pentru acest sezon.

Vacanta placuta!