Acasa Europa Italia

Vizitati Bella Italia pentru o luna de miere de neuitat

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta destinatie!

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere Italia

Pentru o luna de miere pasionala, plina de dragoste si romantism ce tara ar putea fi mai potrivita decat Italia? Plina de culoare, cultura, mancaruri ce va vor gadila papilele gustative si muzica ce se aude din fiecare coltisor. Cred ca este de prisos sa va spunem ca Italia este indiscutabil una dintre tarile preferate ale cuplurilor de indragostiti. Totusi, fiind o tara atat de mare si atat de plina cu atractii minunate, este destul de dificil, daca nu imposibil sa le vizitati pe toate.


Iata cateva atractii importante pe care vi le sugeram noi, pentru a fi incluse in itinerarul vizitei in Italia:

  • Turnul din Pisa – vedeta fotografiilor de vacanta are o inaltime impresionanta de 186 de metri (in partea inclinata superior). Constructia turnului a fost impartita in trei etape si a durat in total 344 de ani.

  • Coasta Amalfi – Aflata in provincia Salerno din regiunea sudica a Italiei, coasta Amalfi se bucura de o imensa apreciere turistica. Cel mai vizitat loc din regiune este satul colorat Positano.

  • Colosseumul din Roma este unul dintre cele mai celebre monumente din Italia, cunoscut si sub denumirea de Amfiteatrul Flavian.

  • Capela Sixtina – celebra capela a Vaticanului decorata cu picturile murale ale unor artisti renumiti precum Michelangelo sau Sandro Botticelli.

  • Muzeul Vaticanului nu poate fi taiat de pe nicio lista care contine actractii turistice importante. Acesta isi asteapta vizitatorii de Luni pana Sambata intre orele 9:00 – 16:00.

  • Fontana di Trevi – cea mai mare fantana arteziana construita in stil baroc din Roma si una dintre cele mai celebre din lume.

  • Rimini este o statiune turistica insorita si dominata de buna-dispozitie. De asemenea este terenul de joaca al celor care iubesc sa petreaca pana in zori dupa o zi relaxanta pe plaja.

  • Palatul Pitti a fost construit in stil renascentist iar astazi constituie una dintre actractiile principale ale orasului Florenta.

  • Regiunea Cinque Terre se intinde pe o portiune necizelata a rivierei italiene si este compusa din cinci sate de basm care impreuna cu spatiul ce le inconjoara fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

  • Si la sfarsit, dar nu in cele din urma, Venetia – orasul vesnicilor indragostiti va asteapta cu plimbari romantice in traditionalele gondole. Nu uitati sa va sarutati cand gondola ajunge sub podul Ponte dei Sospiri pentru a va asigura dragoste eterna!