Petreceti in stil regal luna de miere in Londra

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de Miere Londra

 Daca nu ati mai fost in Londra ori daca ati mai fost insa nu ati avut ocazia sa aveti persoana iubita alaturi, alegeti cu incredere ca destinatie pentru luna de miere capitala Marii Britanii.

 Eterna si batrana Londra este un oras in care nu veti avea ocazia sa va plictisiti pentru niciun moment. Este plina de viata, oameni sunt calzi si primitori, locatiile turistice superbe iar mancarea delicioasa.


 Ce veti putea face in Londra?

Stim ca poate suna ca un cliseu dar fotografiati-va neaparat in legendarele cabine telefonice rosii, plimbati-va cu un adorabil double-decker (acele autobuze rosii supraetajate), beti un pint intr-un pub adevarat ori savurati un ceai five o'clock. Ce poate fi mai Londonez de atat?


 Daca aveti chef de plimbare, vizitati Palatul Buckingham (resedinta reginei Elisabeta a II-a), unde contra unei sume nu prea piperate de aprox. 20 de lire sterline veti putea admira diverse rochii, uniforme sau vesminte ale unor personalitati fascinante, 19 camere care mai de care si o gradina superba cu peste 350 de feluri de flori si plante.

 


Muzeul Madame Tussauds va asteapta pentru a petrece o zi plina de distractie si amintiri capturate pe langa personalitati semnificative – din ceara – din domeniul politic ori sportiv, din cinematografie si muzica.

 Pentru cei care isi permit un rasfat luxos, cartierul Mayfair le are pe toate: cafenele elegante, magazine high-end si cluburi stralucite.


 Piata Trafalgar sau Trafalgar Square atrage milioane de turisti anual, nu doar pentru ca este o importanta actractie a Londrei ci si pentru ca vizitatori pot face aici un tur in Galeria Nationala (National Gallery), care se afla in mijlocul pietei pentru a admira o colectie impresionanta de picturi apartinand unor artisti celebri.

 Alte locuri si obiective de vizitat daca va aflati in Londra:

  • Roata Uriasa The London Eye
  • Big Ben langa palatul Westminster
  • Catedrala Westminster
  • Carcera subterana London Dungeon
  • Podul London Bridge