Acasa Asia

Destinatii exotice pentru o luna de miere perfecta

Luna de miere cu destinatii in Europa

Vezi toate destinatiile in Europa

Luna de miere cu destinatii in America

Vezi toate destinatiile in America

Luna de miere cu destinatii in Asia

Vezi toate destinatiile in Asia

Luna de miere cu destinatii in Australia

Vezi toate destinatiile in Australia

Luna de miere cu destinatii in Africa

Vezi toate destinatiile in Africa

Luna de miere in Asia

Un continent exotic, inovativ, mereu in miscare si foarte ospitalier este Asia. In acest caz nici nu este de mirare ca o multime de cupluri aleg destinatii din Asia pentru a petrece o luna de miere minunata. Dar Asia este un continent imens iar alegerea unei locatii este o misiune in sine. Pentru acest articol am ales doar cateva dintre acestea care, credem noi, ofera peisaje perfecte pentru o luna de miere de vis.


Primul astfel de loc este Tahiti. Cea mai mare insula din Polinezia franceza ofera temperaturi foarte placute, situate intre 21 si 31 de grade Celsius, depinzand de perioada, iar luna August este considerata cea mai uscata. Totodata este demn de mentionat ca Tahiti este printre putinele locuri care au o plaja cu nisip negru. Daca ati ales o luna de miere in Tahiti este bine sa stiti ca majoritatea locuitorilor insulei vorbesc limba franceza. Asadar, daca nu dispuneti de un ghid, achizitionati-va un mic manual de conversatie inainte de a pleca in vacanta.


Daca plecati in luna de miere in Thailanda, veti fi intampinati de prima clipa de localnici prietenosi, mereu cu zambetul be buze. Despre capitala tarii, Bankok, se spune ca este un oras care nu doarme niciodata. Este in continua dezvoltare si ofera posibilitati interminabile turistilor. In afara capitalei veti gasi diverse statiuni unde va veti putea plimba pe elefanti, veti putea sta la plaja vrajiti de minunatele arcade de stanci care se ridica din apa marii si va veti putea relaxa cu un masaj thailandez autentic. Pentru cuplurile ce prefera locurile iesite din comun, o luna de miere Thailanda este alegerea ideala.


In ceea ce priveste o luna de miere in Malaezia, aici veti gasi atat plaje cu un nisip alb si un mare de un albastru hipnotizant, unde veti putea face scufundari interesante (un asemenea loc este insula Tioman) cat si o viata de noapte dinamica cu un fundal plin de zgarie nori, daca vizitati capitala tinutului, Kuala Lumpur.

Daca tot ce va doriti este sa scapati de zgomote si sa va relaxati impreuna intr-un loc romantic scos parca dintr-o poveste, va recomand insula principala din arhipeleagul Langkawi, care nu va ofera doar plaje superbe dar unde veti putea face, de asemenea, plimbari indelungate pe dealurile acoperite de paduri. Pentru experiente inedite, incercati bucataria locala; cu siguranta va fi ceva diferit fata de mancarurile traditionale cu care v-ati obisnuit.


Insulele Maldive sau Republica Maldive este o tara insulara din Oceanul Indian. Din 1192 de insule care formeaza intregul tinut, aproximativ 200 sunt locuite si in jur de 87 sunt rezervate pentru turisti. Asadar aveti o multime de posibilitati pentru a alege locul perfect pentru o luna de miere Maldive. Floarea Oceanului Indian, cum a fost numita Republica Maldive de Marco Polo, este dominata de un climat tropical si temperaturile rareori ating un nivel de sub 25 de grade (posibil doar noaptea).


Aveti la dispozitie o multime de destinatii Asia de unde puteti alege locuri deosebite care vor imbina cu succes solutiile pentru orice dorinte ati avea. Fie ca sunteti atrasi de cumparaturi, de relaxare sau de cunoasterea unor culturi diferite, in Asia veti gasi tot ce cautati.

Nu uitati sa faceti o multime de fotografii cu care sa va puteti mandrii la intoarcere tuturor prietenilor si membrilor familiei. Va doresc drum bun si distractie placuta!