Acasa America Luna de miere - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana, 10 zile
Luna de miere - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana, 10 zile
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Luna de miere - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana, 10 zile

Punta Cana se afla in partea estica a republicii Dominicane, are forma unei peninsule. Zona este inconjurata la nord de Oceanul Atlantic si la sud de Marea Caraibelor. 

Zona are cele mai multe resorturi din Republica Dominicana si aic

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1670 €

Luna de miere - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana, 10 zile - noiembrie 2014

Tarif fix 1.670 € / persoana
Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Destinatie: Republica Dominicana
Durata: 10 zile / 8 nopti
Mese: 8 zile All Inclusive
Tip vacanta: Sejur plaja
Companie aeriana: Air France
Data plecare: 2014-11-16

Punta Cana este situata in extremitatea estica a Republicii Dominicane; avand forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Zona presarata cu cel mai mare numar de resorturi din Republica Dominicana, Punta Cana este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara si este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde pe circa 8 km, paralel cu tarmul. Plajele din Punta Cana se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao. De-a lungul coastei, resorturile si operatorii privati ofera plimbari cu catamaranul, cu barcile de viteza, ski jeturile, cu barci cu podea transparenta pentru observarea vietii oceanice, pescuit, petreceri pe ambarcatiuni, cina la apus pe mare, parasailing, snorkeling si scuba diving, servicii de taxi-boat si, in plus, banana, kayaking, windsurfing, navigatie, volei pe plaja. In arealul Punta Cana se gasesc 12 terenuri profesioniste de golf cotate intre cele mai bune 50 de terenuri din lume. Aeroportul International din Punta Cana ce faciliteaza turismul in zona a fost primul aeroport privat de acest gen din lume fiind unul dintre cele mai aglomerate si cu cele mai bune legaturi din zona Caraibe. Clima zonei este tropical marina cu medii ale temperaturilor in jurul a 30° C si ploi putine.


Companie: Galaxsea Travel

Desi compania a fost infiintata in perioada 2002 cand piata era variata si agresiva din punct de vedere al concurentei Galaxsea Travel s-a mentinut intr-o continua dezvoltare.
Avem o echipa...

Vezi informatiile complete despre companie...