Acasa America Luna de miere - Sejur Mexic, plaja Cancun 9 zile - aprilie 2015
Luna de miere - Sejur Mexic, plaja Cancun 9 zile - aprilie 2015
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Luna de miere - Sejur Mexic, plaja Cancun 9 zile - aprilie 2015

Cancun este una din cele mai frumoase zone de plaja din Mexic. Aici veti avea parte de o luna de miere relaxanta, fara program, fara activitati, va veti putea bucura unul de celalalt.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1690 €

Luna de miere - Sejur Mexic, plaja Cancun 9 zile - aprilie 2015

Tarif fix 1.690 € / persoana
Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Destinatie: Mexic
Durata: 9 zile / 7 nopti
Mese: 8 zile All Inclusive
Tip vacanta: Sejur plaja
Companie aeriana: Air France
Data plecare: 2015-04-07

Va propunem sa petreceti o vacanta in una din cele mai frumoase zone de plaja din Mexic - Cancun. Va fi o vacanta relaxanta fara program, fara activitati in care te vei bucura de soare, plaja si bineinteles de viata de noapte vibranta.
Ziua 01 - 07.04.2015
SOSIRE IN CANCUN, MexicLa sosire pe aeroportul din Cancun vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la resortul ales.Regim mese - All Inclusive
Ziua 02-07 - 08.04.2015 - 13.04.2015
SEJUR CANCUN & RIVIERA MAYAVei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun & Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona sau poti practica diverse sporturi acvatice; te vei bucura de facilitatile oferite de resorturi. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adauga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, vizitarea satului pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasa petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha sau se pot petrece ore relaxante in numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.Regim mese - All Inclusive


Companie: Galaxsea Travel

Desi compania a fost infiintata in perioada 2002 cand piata era variata si agresiva din punct de vedere al concurentei Galaxsea Travel s-a mentinut intr-o continua dezvoltare.
Avem o echipa...

Vezi informatiile complete despre companie...